вівторок, 16 квітня 2013 19:09

До приїзду Януковича журналістів тримали в ангарі
13

Фото: Фото: Тетяна Сарахан

Президент України Віктор Янукович відвідав завод з виробництва біопаливних пелетів у селі Турбів Липовецького району Вінничини.

Президент подивився увесь технологічний процес виробництва пелетів з соломи та деревини. Ці пелети будуть продаватися усім підприємствам України, їх також експортуватимуть у Польщу, Нідерланди та Німеччину. Тонну пелетів будуть продавати за 100 євро. У будівництво заводу вклали 25 млн євро. Пелетами замінять газові котли, оскільки вони набагато ефективніші, дешевші та більш енергозберігаючі.

Після презентації Януковичу подарували банку з гранулами пелетів.

До приїзду президента годину було перекрито дорогу у напрямку села. Весь завод обшукали правоохоронці з вівчарками на вияв вибухонебезпечних предметів, а протягом усього візиту голови держави завод був оточений міліцією.

До журналістів Янукович не промовив ні слова. Як і на чому він приїхав — також невідомо, оскільки до приїзду президента журналістів тримали у спеціальному ангарі підприємства, де відбулася презентація заводу. Віктор Янукович лише зайшов, подивився презентацію і пішов з ангару, не давши жодного коментаря.

Зараз президент поїхав в обласний онкологічний диспансер.

 

Зараз ви читаєте новину «До приїзду Януковича журналістів тримали в ангарі ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути