четвер, 24 травня 2012 11:51

Для "Нашої України" вихід Наливайченка став несподіванкою

Для "Нашої України" вихід Наливайченка став несподіванкою
Володимир В'язівський не знає, чому пішов Наливайченко. Фото: razom.lviv.ua

Для функціонерів партії "Наша Україна" вихід зі складу політичної сили голови її політради Валентина Наливайченка став несподіванкою.

Про це в коментарі Gazeta.ua розповів голова обласної Львівської організації партії народний депутат Володимир В'язівський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наливайченко пішов з "Нашої України"

"Я сам тільки дізнався, у вівторок з ним розмовляли, завтра мало б бути засідання президії, не знаю, чи тепер воно буде. Для мене це стало несподіванкою", - каже він.

Водночас, політик не виключає, що Наливайченко пішов саме через конфлікт з головою партії, екс-президентом України Віктором Ющенком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наливайченко хоче до єдиної опозиції і обіцяє додати їй "ідеологічного компоненту"

"Це не є секретом, що Віктор Андрійович (Ющенко — ред.) має трохи іншу позицію щодо походу на вибори. Валентин Наливайченко, наскільки я розумію, бачить це по-іншому. З цього приводу і я висловлював позицію від імені Львівської організації. Але це робочі дискусії, у кожній партії можуть бути свої бачення. А що саме з цих моментів його спонукало вийти з партії я ще не знаю", - додав В'язівський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Наша Україна" вирішила таки долучитися до об'єднаної опозиції

Щодо слів Валентина Наливайченка про те, що він активно працює у форматі об'єднаної опозиції, депутат каже так: "Йде спілкування про активну співпрацю у форматі виборів. Можу судити на прикладі своєї організації, Львівської обласної організації "Нашої України", яка доволі структуризована, яка має на рівні з "Фронтом Змін" і "Батьківщиною" депутатів в місцевих радах. Весь цей потенціал абсолютно може бути задіяний для перемоги у цих виборах. Я думаю, про це й можуть бути розмови, як максимально цього досягнути", - підсумував політик.

Зараз ви читаєте новину «Для "Нашої України" вихід Наливайченка став несподіванкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути