вівторок, 09 квітня 2013 17:59

Дівчині, яка кидала екскрементами у Колесніченка, загрожує 15 діб або штраф

Дівчині, яка кидала екскрементами у Колесніченка, загрожує 15 діб або штраф
До активістки КУПРу будуть застосовані санкції за дрібне хуліганство. Скріншот із відео

Дівчину, яка кинула під час прес-конференції кілька пакетів із фекаліями у народного депутата України (фракція Партії регіонів) Вадима Колесніченка, притягнуть до адміністративної відповідальності.

Як повідомили у прес-службі головного управління МВС України в Києві, до неї будуть застосовані санкції за дрібне хуліганство.

Згідно з рішенням суду, активістці Коаліції учасників помаранчевої революції (КУПР) загрожує штраф або адміністративний арешт на термін до 15 діб.

Нагадаємо, у народного депутата від Партії регіонів Колесніченка кинули фекаліями на прес-конференції у вівторок у Києві, присвяченій проблемі використання мов при створенні біометричних паспортів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонала" Колесніченка на прес-конференції закидали фекаліями

Під час прес-конференції, до зали зайшла молода дівчина, яка кинула у народного депутата два пакети, що містять екскременти. При цьому вона викрикнула фразу: "Бандити перейшли вже всі межі!".

Колесніченко ухилився від кинутих у нього пакетів; один із них розірвався на стіні за його спиною. Нардеп назвав дівчину "хворою". Кинувши пакети, дівчина вибігла з зали, її затримала охорона. Після цього співробітники ЗМІ викликали міліцію, щоб зафіксувати факт псування майна.

Дівчина повідомила журналістам, що її звуть Єлизаветою, і вона є активісткою Коаліції учасників помаранчевої революції (КУПР).

Зараз ви читаєте новину «Дівчині, яка кидала екскрементами у Колесніченка, загрожує 15 діб або штраф». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

261

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути