Ексклюзиви
четвер, 09 жовтня 2008 15:47

Депутати підозрюють, що у мера Львова емоційний зрив

Голова фракції "Наша Україна" у Львівській міськраді Василь Трач розцінює заяву мера Андрія Садового щодо дострокових виборів депутатів Львівської міської ради і міського голови як емоційний зрив та пов"язує її з вимогами депутатів міськради прозвітуватися про перебіг підготовки Львова до Євро-2012 та до опалювального сезону.

Про це він заявив сьогодні на спільному брифінгу голів фракцій ЛМР.

За словами Трача, ця заява стала повною несподіванкою для депутатів, оскільки вчора вони мали зустріч з міським головою і жодних подібних думок Садовий не озвучував.

На думку окремих депутатів, заява Садового прямо пов"язана з тим, що міському голові нічого сказати депутатам та міській громаді щодо гострих питань, які турбують місто, пише "Львівський портал".

Міський голова Львова Андрій Садовий звернувся до Президента Віктора Ющенка з проханням одночасно з дочасними парламентськими виборами провести й вибори міського голови та депутатів міської ради Львова, пише 4post.

Зараз ви читаєте новину «Депутати підозрюють, що у мера Львова емоційний зрив». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути