пʼятниця, 05 квітня 2013 19:32

Депутати уху*ли", - громадяни висловлюють власне ставлення до дій парламентарів

Громадськість втратила віру в опозицію і організовуватиме власні акції в соцмережах.

У п'ятницю громадяни і громадські активісти прийшли до стін парламенту, щоб висловити невдоволення діями депутатів  - як провладних, так і опозиційних - 4 квітня, які називають розколом Верховної Ради. Небайдужі організувалися у соцмережах під назвою "Злий народ" і повісили на паркан перед Верховною Радою плакати з "хуліганськими " написами.
У своїй заяві група "Злий народ" повідомила: "4 квітня влада наплювала на конституцію, на парламентаризм, а відтак, і на народ. Який цей парламент формував. Але, на жаль, те саме зробила й опозиція: вона повністю проігнорувала заклики громадян прийти на Банкову і зустріли зрадників з ПР і КПУ".

"Плакати ми повісили на паркан Ради, а міліція, якої було дуже багато, мирно спостерігала за розвіскою, повторювала написи на плакатах і усміхалася", – йдеться у повідомленні активістів.

"Багато громадян чекали, що опозиція покличе народ на захист Конституції, - розповів один з учасників акції. - Але ці надії виявились марними. Тому громадяни дали клич у соцмережах, що треба самоорганізовуватись. Зрештою, дійшли згоди виходити зранку під Раду, а там дивитись по ситуації як діяти далі. На ранок зібралося декілька десятків чоловік. Слідкували, що відбуватиметься в Раді аби мати змогу оперативно відреагувати. Коли ж стало відомо, що заколотники роз`їхалися по домівках, і засідання проводити не будуть, громадяни вивісили на паркані плакати, які принесли з собою. Коли вчора в соцмережах обговорювалася ця тема, деякі люди писали, якщо протест затягнеться, то вони зможуть підвозити чай, їжу та теплі речі. Під час нашої акції беркуту було кілька автобусів. Як завжди. Міліція плакати не здирала. Але переписували, що там було написано. Ми розійшлися і вирішили надалі організовуватись через соцмережі, а не чекати закликів від парламентської опозиції".

Зараз ви читаєте новину «Депутати уху*ли", - громадяни висловлюють власне ставлення до дій парламентарів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

113

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути