Ексклюзиви
понеділок, 14 вересня 2009 10:17

Депутат Марков переховується в Туреччині

Депутат Марков переховується в Туреччині
Джерело в найближчому оточенні лідера "Родіни" Ігоря Марова, якого оголошено в розшук, повідомило Коммерсантъ-Украина на умовах анонімності, що Марков зараз перебуває у Туреччині.

"Надовго він там не залишиться. Він перебуватиме разом з одним-двома людьми з керівництва партії дуже близько до Одеси, але так, щоб ні міліція, ні СБУ нічого не могли їм заподіяти", - зазначило джерело.

"Уся політична діяльність вестиметься через людей, які і так перебувають на публіці і їм нічого не зможуть пришити", - заявив співрозмовник газети.

Прес-секретар Родіни Олександр Хрістофоров розповів "Ъ-Украина", що керівництву партії невідомо, де її лідер, але відсутність Маркова не пов"язана з тим, що його шукає міліція. "Ігорю Маркову нема чого втікати від українських правоохоронних органів", - упевнений Хрістофоров.

Нагадаємо, Управління МВС в Миколаївській області оголосило в державний розшук і завело відповідну розшукову справу стосовно колишнього депутата Одеської міської ради, лідера партії "Родіна" Ігоря Маркова. У п"ятницю вранці в Одесі на перехрестях з"явилися міліцейські патрулі, які перевіряли всі автомобілі з тонованим склом, фургони та вантажівки.

Як пояснив "Ъ-Украина" співробітник центру громадських зв"язків ГУ МВС в Одеській області Володимир Шаблієнко, в міліції впевнені, що Марков не залишав територію України. У прикордонній службі офіційних коментарів щодо цього не дають, а в неофіційних бесідах співробітники МВС стверджують, що Маркова вже немає в країні.

За матерiалами: КоммерсантЪ-Украина
Зараз ви читаєте новину «Депутат Марков переховується в Туреччині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути