четвер, 12 грудня 2019 08:56

Роблять дивні речі: Сенцов про оточення Зеленського

Роблять дивні речі: Сенцов про оточення Зеленського
Сенцов вважає, що Зеленський виглядає щиро. Фото:static.ukrinform.com

Український режисер, письменник і колишній політв'язень Олег Сенцов розповів про своє ставлення до президента України Володимира Зеленського та його оточення.

Висловився про це Сенцов у розмові з активістами і волонтерами під час зустрічі в Veteran Hub 10 грудня, пише РБК-Україна.

На його думку, Володимир Зеленський на вигляд дуже щирий, але в його команді є різні люди і деякі з них роблять дивні речі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Тепер я - солдат запасу": Сенцов заніс документи у військкомат

"Я вважаю, що Зеленський щирий і він не грає. Є питання до його оточення. Там багато дивних особистостей, які роблять дивні справи. Є хороші хлопці, які роблять правильні речі, а є абсолютно каламутні. І ще є стара система, яка може поглинути його", - розповів Сенцов.

За його словами, Донбас можна буде звільнити тільки після того, як Путін покине владу.

"Поки Путін при владі, ми не зможемо звільнити Донбас. Він не віддасть його на наших умовах. Крим він тим більше не віддасть, він швидше Кремль віддасть, ніж Крим. Але Путін не вічний, ми все повернемо рано чи пізно", - додав Сенцов.

Звільнений із російського полону режисер Олег Сенцов закликав Європу не вірити Росії та заявам її лідера Володимира Путіна. Про це він сказав із трибуни Європарламенту, де йому вручать премію імені Сахарова.

Зараз ви читаєте новину «Роблять дивні речі: Сенцов про оточення Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути