середа, 07 лютого 2018 08:56

Чубаров озвучив рецепт повернення Криму

Чубаров озвучив рецепт повернення Криму
Рефат Чубаров: "Україна сама не в змозі проводити таку політику, щоб поставити Путіна на коліна". Фото: ria.ru

Москва відмовиться від претензій на Крим лише перед загрозою розпаду всієї Росії. Для цього світ повинен ввести ембарго на російську нафту.

Таку думку висловив голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров в інтерв'ю "Крим.Реалії".

"Сьогодні ціни на нафту знову поповзли вгору, вже майже під 70 доларів барель, і це дає впевненість Путіну в його подальших агресивних планах. Ембарго на російські енергоносії хоча б на один-півтора року ‒ це повний крах російської економіки. Загроза розпаду Росії має змусити будь-яку людину, яка буде нею керувати, заради збереження самої Росії відмовитися від територіальних домагань відносно до своїх сусідів і повернути Крим.

Ми, на жаль, як Українська держава, не робимо все можливе, щоб переконати й об'єднати наших партнерів. Ми самі не в змозі проводити таку політику, щоб поставити Путіна на коліна. Але об'єднаний світ може це зробити. Для цього нам треба постійно демонструвати свою жертовність, мобілізацію. Замість того, щоб відволікатися на десятки дуже важливих питань внутрішньої життєдіяльності, треба рятувати саму державу. Цього усвідомлення, на жаль, немає в нашому політикумі", - сказав Чубаров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дуда - Кремлю: "Залиште Україну"

Росія анексувала Крим у березні 2014-го. Влітку того ж року збройні сили РФ почали брати пряму участь у бойових діях проти Збройних сил України на Донбасі. Через російську агресію на Донбасі загинули понад 10 тис. українців.

Зараз ви читаєте новину «Чубаров озвучив рецепт повернення Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути