вівторок, 08 липня 2008 21:37

Чорновіл каже, що "ширка" – це те саме, що церква

Регіонал Тарас Чорновіл в інтерв`ю "Столичним новостям" заявив, що на сьогоднішній день  жоден з можливих сценаріїв розвитку подій не є абсолютно очевидним. "Ми бачимо, що ніхто серйозно не готовий до дострокових виборів", - сказав політик. На його думку, всі розуміють, що краще від цього не стане.

"Другий варіант — збереження і діяльність нинішньої коаліції і цього уряду.

Вважаю, що буде якась пролонгація, і вони ще небагато проіснують. Це не така швидка справа. Потрібно почекати остаточного розпаду коаліції".

От тоді, заявив Чорновіл, і виникне альтернатива...

"Ось всі говорять про так звану ширку. Тут є один нюанс. На шведській мові "ширка" означає "церкву". І тут можна сказати по аналогії з фільмом Абуладзе "Покаяння": "Навіщо потрібна дорога, якщо вона не веде до храму?"

У нас якось звикли асоціювати "ширку" з тим, що кому звично. Тобто той, хто "ширяється", той і думає про "ширку", як про наркотик, а той, хто до церкви ходить і небагато іноземні мови вивчає, той думає про "ширку" в шведському варіанті..."

Зараз ви читаєте новину «Чорновіл каже, що "ширка" – це те саме, що церква». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути