середа, 26 грудня 2018 12:50

Цивілізовані країни вибирають політико-еволюційний шлях розвитку - Тарута

Цивілізовані країни вибирають політико-еволюційний шлях розвитку - Тарута
Лідер політичної партії "Основа" Сергій Тарута вважає, що перевибори підуть країні на користь. Фото: 061

Ефективний шлях змін в країні - еволюційний політичний, так роблять у всіх цивілізованих країнах, стверджує народний депутат, лідер політичної партії "Основа" Сергій Тарута. Політик вважає, що перевибори йдуть розвитку країни тільки на користь.

"Ось на днях в Ізраїлі прем'єр оголосив про чергові перевибори. Ізраїль знаходиться в стані війни, але при цьому ніхто не боїться робити перевибори, щоб більше згуртувати коаліцію. Ми пам'ятаємо 1960-1970-ті роки в Італії, де тричі на рік проходили вибори. І країна від цього тільки вигравала, адже на зміну старим приходили гідні політики. А політики, які узурпують владу, спекулюють і кажуть, що часто проводити вибори неправильно, мовляв, це дорого і країні потрібна стабільність", - заявив Сергій Тарута в ефірі телеканалу "Наш".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перед Україною сьогодні стоять три виклики: війна, колапс економіки та еміграція - Тарута

Лідер "Основи" покладає надії на майбутні вибори в Україні.

"Я впевнений, що після президентських і парламентських виборів країні стане краще. По-перше, піде ця влада - ми бачимо, що у Порошенка практично немає шансів на переобрання. Ті, у кого є реальні шанси на перемогу, - набагато краще Порошенка. Радує те, що йдуть дискусії навколо того, як побудувати успішну країну, навколо зміни Конституції. І партія "Основа" починала як раз з розробки стратегії розвитку країни, яка передбачає зростання економіки на рівні 10-15 відсотків на рік. А це означає різкий підйом добробуту народу", - підкреслив політик.

Економічна програма партії "Основа" на базі Доктрини збалансованого розвитку "Україна 2030" передбачає реалізацію комплексу заходів, які дозволять досягти економічного зростання на рівні не менше 10-15% в рік, щоб до 2030 року український ВВП склав $710-750 млрд, а Україна увійшла в топ-30 економічно розвинених країн світу.

Зараз ви читаєте новину «Цивілізовані країни вибирають політико-еволюційний шлях розвитку - Тарута». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути