вівторок, 03 серпня 2021 13:41

Чиновникам заборонили їздити в зону ООС

Чиновникам заборонили їздити в зону ООС
Голова Верховної ради Дмитро Разумков скасував поїздку до зони ООС. Фото: УНН

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков скасував поїздку до зони проведення операції Об'єднаних сил, заплановану на 3 серпня. Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний заборонив візити високопосадовців. Про це повідомляє сайт Верховної Ради.

"Пізно ввечері, напередодні відрядження, головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний повідомив про тимчасову заборону відвідування посадовими особами зони проведення операції Об'єднаних сил", - ідеться в повідомленні.

Причину заборони на сайті не називають.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: $2,7 млрд від МВФ: Зеленський розповів, на що витрачатимуть транш

Як зазначили в пресслужбі парламенту, основною метою відрядження Разумкова мало бути ознайомлення з поточною безпековою та оперативною ситуацією в районі проведення ООС. А також спілкування з місцевими жителями й військовослужбовцями української армії.

Голова ВР Дмитро Разумков не взяв участь у виїзному засіданні Ради національної безпеки й оборони в Донецькій області в п'ятницю, 30 липня. Пояснив це робочою поїздкою на південь України. У Краматорську розглянули вісім питань. Одне розглянули додатково за пропозицією голови уряду.

Зараз ви читаєте новину «Чиновникам заборонили їздити в зону ООС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути