середа, 28 серпня 2019 18:08

ЦВК завершила реєстрацію всіх народних депутатів

ЦВК завершила реєстрацію всіх народних депутатів
Всього ЦВК зареєструвала 424 нардепи. Фото: https://www.unian.ua

Центрвиборчком зареєстрував ще 29 народних депутатів, обраних на дочасних парламенських виборах 21 липня. Всього наразі зареєстровані 424 нардепи, повідомляють у пресслужбі ЦВК.

"Станом на 28 серпня Центральна виборча комісія зареєструвала 424 народних депутатів України: 225 – обраних в ЗБВО та 199 – обраних в ОВО", - вказали у ЦВК.

Зазначається, що на засіданні ЦВК зареєструвала 29 народних депутатів, з яких 15 обраних у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі. Серед них 11 представників від партії "Слуга народу", 1 – від Всеукраїнського обʼєднання "Батьківщина", 1 – від партії "Європейська солідарність" та 2 представника "Голосу" Святослава Вакарчука.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дослідження показало, скільки українців дивилися "Слугу народу" до виборів

У складі парламенту IX скликання буде 424 нардепи. Із них 254 – народних депутати, які обрані за партійним списком або на мажоритарних округах від партії "Слуга народу".

29 серпня 2019 року відбудеться урочисте засідання Верховної Ради України з нагоди складення присяги новообраними народними депутатами.

Зараз ви читаєте новину «ЦВК завершила реєстрацію всіх народних депутатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути