четвер, 05 вересня 2013 14:15

Членів партії Кармазіна виганяють з роботи через вияв фальсифікацій

Членів партії Кармазіна виганяють з роботи через вияв фальсифікацій
Юрій Кармазін. Фото: file.liga.net

Екс-нардеп Юрій Кармазін подає до суду на нинішніх членів парламенту, аби звернути увагу на фальсифікації, які відбулися на парламентських виборах. Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Наприклад, в Харкові в усіх районах міста пропало світло. Кажуть, це було зроблено, аби підмінити мішки з бюлетенями. Я вже не говорю про масові роздачі пайків та всього іншого задля підкупу виборців. Але на це не було реакції з боку ЦВК та правоохоронних органів", - зазначив політик. Кармазін розказав, що члени Партії захисників Вітчизни проводять перевірки ще в шести округах.

"Ті, які займалися перевіркою на певних округах, після того, як я озвучив один із округів, були піддані страшенним гонінням. Люди залишилися без роботи. Мої розмови із журналістами дуже дорого їм коштували. По кримінальних справах свідки навіть стали боятися давати свідчення. Голові однієї дільничної виборчої комісії спалили машину. Ще поставили в дворі дві пляшки із запальною сумішшю, як натяк на майбутнє — ще може й хата згоріти. Нічим не гребують", - зауважив він.

Пояснюючи причини проведення перевірок, екс-депутат наголосив: "Ми це робимо, аби у Верховній Раді не було лжедепутатів. Зараз в депутатському корпусі ходить лише дві валюти: "зелені" на візках або здоровенні кулаки. Хочемо, аби у владі нас не представляв криміналітет. Якщо відбудуться масові фальсифікації по всіх 225 округах на президентських виборах людина, яка їх проведе, буде президентом. Суспільство має зрозуміти, які вади є у закону, в голосуванні бюлетенями. Я привертаю увагу до роботи Центральної виборчої комісії. Вона показала, що є специфічним органом, який покривав фальсифікації. Він не відробляє кошти, які на нього витрачаються".

Зараз ви читаєте новину «Членів партії Кармазіна виганяють з роботи через вияв фальсифікацій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути