неділя, 28 жовтня 2012 10:54

Член ДВК від Партії регіонів з'явилася на дільниці напідпитку, курила та матюкалась

Член ДВК від Партії регіонів з'явилася на дільниці напідпитку, курила та матюкалась
Фото: pravo-znaty.org.ua

На виборчій дільниці №210489 у Солотвині Тячівського району Закарпаття між членами виборчої комісії стався інцидент. Про це повідомляє прес-служба УДАРу.

Коли представник УДАРу попросив представницю Партії регіонів не курити у приміщенні дільниці – вона розпочала скандал. А після того, як її вивели із приміщення – жінка викликала міліцію і заявила про побої.

Про це розповідають свідки, які були присутніми на дільниці під час інциденту.

"Під час зборів представників комісії на нашій дільниці, дівчина на ім'я Олена почала палити. У приміщенні, крім неї, знаходились ще з-десяток людей і її витівка всім не сподобалось. Коли пан Микола (член комісії від кандидата у народні депутати від партії "УДАР" Дана Василя - Gazeta.ua) попросив вдвоє молодшу за нього дівчину вийти з приміщення – вона вжилася до лайки. Звісно, чоловік спробував вивести її з приміщення. Він її не бив, тому ми здивувались, коли дізналися, що про це вона заявила міліції", - зазначив представник однієї з партій по цій же дільниці.

Свідки події не виключають, що даний інцидент був створений з метою провокації УДАРу і можна лише здогадуватись, чого чекати від регіоналів у день виборів.

Зараз ви читаєте новину «Член ДВК від Партії регіонів з'явилася на дільниці напідпитку, курила та матюкалась». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути