четвер, 19 січня 2012 10:59

Спецтема: Луценко за ґратами

Через поганий стан Луценка захист просить перенести судове засідання

Через поганий стан Луценка захист просить перенести судове засідання

У зв'язку з погіршенням стану здоров'я екс-міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка його адвокат Ігор Фомін звернувся з клопотанням оголосити перерву в судовому засіданні в четвер і перенести розгляд справи на інший день.

Захисник розповів, що в четвер вранці його підзахисному Луценку стало погано, і йому викликали бригаду "швидкої допомоги". Після цього екс-міністр зміг з'явитися на судове засідання.

Перед тим як поставити клопотання на обговорення, головуючий в судовому процесі суддя Печерського районного суду міста Києва Сергій Вовк прийняв рішення викликати в суд медиків "швидкої допомоги", щоб ті на місці обстежили Луценка і підтвердили або спростували заяву його адвоката.

Незважаючи на заяву екс-міністра про відсутність необхідності повторно викликати "швидку", суд наполіг на своєму, і в засіданні було оголошено технічну перерву.

Зараз ви читаєте новину «Через поганий стан Луценка захист просить перенести судове засідання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути