четвер, 25 квітня 2013 16:11

"Через фірми своїх людей, прокручують десятки мільйонів бюджетних коштів" — комуніст про Одарича

"Через фірми своїх людей, прокручують десятки мільйонів бюджетних коштів" — комуніст про Одарича
Сергій Одарич. Фото: procherk.info

Депутат міської ради Віктор Білоусов пояснив, чим мер Черкас заслужив відставку. На вчорашній сесії міської ради він назвав переваги та недоліки правління міського голови.

"Щодо плюсів, то це економія енергоресурсів комунальними підприємствами, освітніми, дошкільними закладами, стабільна робота двох комунальних підприємств: "Черкаси теплокомуненерго", "Черкасиводоканал", встановлення останнім часом дитячих, спортивних майданчиків, відкриття дозвільного центру, хоч тут ніхто про це не каже. Але ціна питання відкриття дозвільного центру ? це закриття тютюнової фабрики. Частина спеціалістів виїхав в Кременчуг", - наголосив політик.

Білоусов зазначив, що в свій час мав бажання допомогти "молодому, гарному, розумному" міському голові Одаричу.

"Одаричу слід зробити висновки щодо своєї команди, де виявилися зрадники" - заступник мера

"Одарич сказав, що питання економіки - це минуле, це радянське, цим ми не повинні займатися, у нас є культура, освіта, здоров'я. А звідки ж гроші? Питанням економіки міста в міськвиконкомі взагалі ніхто не займається...Дуже потужний ресурс поповнення бюджету - це земля громади. На жаль, за ці всі шість з половиною років, поки Одарич є міським головою, так і не зроблена ні інвентаризація земель міста, ні визначення його границь. Склалася величезна заборгованість суб'єктів господарювання по земельному податку, орендній платі за землі", - наголосив він.

Комуніст підкреслив, що суспільство має великий рівень недовіри до міського голови.

"Регіонали" голосували за відставку Одарича, щоб не платити його прес-службі 300 тисяч

"Ну як будуть платити інші суб'єкти господарювання за користування землею, коли підприємства, до яких мають відношення члени його сім'ї, близькі до міського голови, такі як меблевий комбінат, "Темп", де заборгованість є. Це подвійні стандарти...Через фірми своїх людей, прокручують десятки мільйонів бюджетних коштів, причому по завищених цінах. Я нагадаю: контейнери для сміття, тепловодолічильники, дитячі спортивні майданчики, світлофорні об'єкти, той же асфальт. У місті гальмується або штучно блокується місцеве підприємництво, бо міський голова вводить в Черкаси київських інвесторів. На тендерах чомусь часто виграють фірми з Дніпропетровська і з інших міст", - зазначив комуніст

Білоусов також наголосив, що Одарич не мав передвиборчої програми в другій каденції, а програму першої — не виконав. Він також заявив, що комуністична партія не піддавалася шантажу та підкупу через голосування за відставку мера міста.

Зараз ви читаєте новину «"Через фірми своїх людей, прокручують десятки мільйонів бюджетних коштів" — комуніст про Одарича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути