вівторок, 24 березня 2009 11:56

Чорновіл: Ющенко хоче розвалити НСНУ остаточно

Чорновіл: Ющенко хоче розвалити НСНУ остаточно

Президент, фактично перебравши на себе керівництво "Нашою Україною", не збирався підтримувати її, а зіграв роль похоронної команди.

Таку думку висловив народний депутат від Партії регіонів Тарас Чорновіл, коментуючи заяву Віктора Ющенка про те, що партію "Народний Союз "Наша Україна" чекає серйозне переформатування.

"Нашу Україну" вже нічого не може врятувати і ця політична сила не має ніяких перспектив. У мене таке враження склалося, що всі "нашоукраїнці" думають над тим, як скоріше влаштувати похорони партії і скоріше позбавитися від неї", - вважає Чорновіл.

"Наша Україна" не має ніяких перспектив

Він звернув увагу на те, що сама партія вже розділилася на декілька груп: "Кириленко вже відійшов з певною групою людей в "За Україну!", хоча вони формально продовжують заявляти, що залишаються в партії "Народний Союз "Наша Україна", але це вже побудова нового проекту".

Політик вважає, що НСНУ навряд чи реанімуватимуть: "У них немає сил навіть для підтримки офісу партії, не говорячи вже про збереження структури".

Чорновіл також відзначив, що фактично президент, перебравши на себе керівництво "Нашою Україною", не збирався підтримувати її, а зіграв роль похоронної команди: "Про це свідчить, наприклад, нефінансування київського офісу партії. По суті, це означає, що партія нікому вже не потрібна. Я думаю, що ці заяви про переформатування партії, про її реформу - це прелюдія до спроби поховати партію".

"Президент розуміє, що частина НСНУ йому непідконтрольна, просто так її "закопати" не вийде, тому він думає яким чином позбавитися від тієї частини НСНУ, яка йому не підконтрольна і остаточно все це ліквідовувати", - сказав Чорновіл.

Нагадаємо, днями президент України Віктор Ющенко заявив, що в найближчі тижні почнеться серйозне реформування партії "Народний Союз "Наша Україна".

"Партії потрібно робити серйозну ревізію. І прибрати функціонерів, які проявили себе, і особливо в останніх рік-півтора, як люди, для яких генеральна ідея партії не є основною, це люди-кар"єристи, готові прилаштовуватися до будь-яких обставин", - сказав Ющенко.

За матеріалом: ІнтеМедіаконсалтинг.

Зараз ви читаєте новину «Чорновіл: Ющенко хоче розвалити НСНУ остаточно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути