Ексклюзиви
понеділок, 06 жовтня 2008 11:46

Чорновіл: "Янукович здався"

"Яке там відновлення коаліції! Витягнуть усе, що зможуть із БЮТ, вичавлять і все - Президенту не потрібно ніякого БЮТ, навіть слухняного".

Так народний депутат України від Партії регіонів Тарас Чорновіл прокоментував можливість відновлення роботи коаліції БЮТ і НУ-НС у парламенті.

Пояснюючи свій вихід із Партії регіонів, політик зазначив, що йому невідомо про те, що хтось у ПР має схожу з ним позицію.

"Таку позицію, як я, навряд чи хтось матиме. Солодке місце депутата мене не цікавить. Я й на минулих виборах не просився в список, а на позаминулих взагалі просив не ставити мене в список.

А на цих виборах (політик упевнений, що нас чекають позачергові вибори у ВР) взагалі не піду. Тоді я дав можливість себе умовити, а зараз цього не буде. Я думаю, що я - єдиний, хто виходитиме з партії", - заявив Чорновіл.

Він також упевнений, що в ПР, через зрив коаліційних переговорів із БЮТ, розколу не буде: "У цій партії ніяких розколів не чекайте, багато стрілянини буде, якщо станеться розкол".

Також політик упевнений, що в ПР ніколи не постане питання зміни лідера:

"Якби лідер наполягав на позиції, що ми маємо відстояти стабільність у цій країні, то тоді, можливо, проти нього була б інтрига, щоб відстояти, але Віктор Федорович, якого я завжди поважав, він, на жаль, здався", повідомляє ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «Чорновіл: "Янукович здався"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути