Ексклюзиви
пʼятниця, 11 травня 2012 18:17

Чечетов пророчить опозиції не більше 70 мандатів

Чечетов пророчить опозиції не більше 70 мандатів
Михайло Чечетов: ми будемо просто сидіти і дивитися на різні колони опозиції. Фото: ukranews.com

Опозиція набере в кращому випадку 70 мандатів: 40 за списком і 30 по мажоритарці.

Таку думку в коментарі Gazeta.ua висловив народний депутат від Партії регіонів Михайло Чечетов.

"Якби був конкурс на найсмішніший анекдот, гран-прі було б за це. Які 240!", - прокоментував він заяви "бютівців" про те, що опозиція зможе отримати як мінімум 240 мандатів.

"Регіонал" упевнений, що всі голоси в опозиції відтягнули Віталій Кличко, Олег Тягнибок та Наталія Королевська.

"Олег Тягнибок і "Свобода" хотіли організувати ряд різних провокацій на 9 травня в Західній Україні, для того щоб мобілізувати електорат. А йому підказали: "Олег, на цьому ти не піднімешься, ти не потрапиш до парламенту". Йому люди підказали, що не треба там влаштовувати бійки, це вже не пройде, на це виборець не купитися", - розповів Чечетов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бютівці" готові до серйозних провокацій на Форумі опозиції

Тягнибоку, за словами нардепа, сказали: "Ти можеш увійти по килимовій доріжці в парламент і подолати 5% бар'єр, якщо залізною мітлою виметеш із Львівської, Івано-Франківської, Тернопільської області повністю БЮТ і "Фронт Змін" Яценюка і весь їхній електорат забереш на себе". Чечетов упевнений, що Тягнибок зважив цю пропозицію і саме тому жодних провокацій на День перемоги не було.

"Наталія Королевська замкнула на собі весь "бютівський" електорат і молодіжку Яценюка. Вона вже 5% подолала, її рейтинг вже за 6%, - упевнений нардеп. - Кличко відмовився з ними йти, з цими пройдисвітами. У Кличка вже 15%".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Режим наляканий об'єднанням опозиції - Яценюк

"Регіонал" додав: "І був у них цей КОД, а коли залишився там "Фронт Змін" і "Батьківщина", вони тепер перетворилися з КОДу в "Кодло" і ділять це кодло на двох". Фактично, зазначив Чечетов, електорат об'єднаної опозіціі розійдеться Тягнибоку, Королевській, Кличку і Гриценку.

"А що там у них залишиться? Вони хоча б людей 40 провели за партійними списками і 40 по мажоритарці. І загалом у них в цілому людей 70 якщо буде, в сумі мажоритарка і партійний список - це ще добре, - додав він. - Оскільки розуму не було поставити Королевську на чолі, чи ні щоб Тягнибоку дати б якусь посаду...".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Львівських бютівців вже не пускають до Києва

У той же час, нардеп упевнений, що Партія регіонів якраз і набере як мінімум 240 мандатів: "Коли вони підуть 5, а то 7 колонами, нам можна буде сидіти і дивитися на ці колони і рахувати свої відсотки".

Зараз ви читаєте новину «Чечетов пророчить опозиції не більше 70 мандатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути