понеділок, 18 лютого 2019 04:58

Колишнього омбудсмена Ніну Карпачову використовує Кремль - Ірина Геращенко

Колишнього омбудсмена Ніну Карпачову використовує Кремль - Ірина Геращенко
Геращенко: Кремль використовує Карпачову. Фото: Кореспондент

Перший заступник голови Верховної Ради України Ірина Геращенко вважає, що РФ використовує колишнього омбудсмена України Ніну Карпачову у своїй гібридній війні проти України.

Таким чином вона у Facebook прокоментувала відвідування Карпачової як "незалежного міжнародного експерта" до трьох українських моряків в СІЗО "Лефортово".

"Виявляється, ФСБ і російська генеральша-омбудсмен Тетяна Москалькова допустили в СІЗО до в'язнів таку собі Ніну Карпачову. А офіційного і повноважного українського уповноваженого з прав людини Людмилу Денисову, незважаючи на всі її зусилля і наполегливість нашого МЗС, так і не допустили відвідати моряків і навіть в суд на всі слухання", — написала Геращенко.

"Гібридна війна- це коли РФ використовує гібридного "омбудсмена", витряхує від пилюки Януковича, який заявляє, що як Порошенко його попросить, то він готовий просити Путіна про заручників. Замість Денисової — Карпачова, замість Порошенка — Янукович, РФ дістає зі своїх загашників різних персонажів, які підігрують кремлівській платівці про "нелегітимність української влади", — додала перший віце-спікер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-обмудсмен Карпачова заблокувала офіс Лутковської

Ніна Карпачова займала посаду омбудсмена України протягом 14 років, з 1998 по 2012 роки. Її на посаді змінила Валерія Лутковська, яку в свою чергу в 2018 році змінила Людмила Денисова.

Зараз ви читаєте новину «Колишнього омбудсмена Ніну Карпачову використовує Кремль - Ірина Геращенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути