вівторок, 20 березня 2012 13:54

"Бютівці" не голосуватимуть за жоден законопроект щодо ГТС

"Бютівці" не голосуватимуть за жоден законопроект щодо ГТС

Депутати фракції "БЮТ-Батьківщина" не мають наміру голосувати ні за один законопроект з реформування нафтогазового комплексу.

"Ми не будемо підтримувати жоден законопроект, який дає можливість владі в процесі другого читання, якихось інших операцій відчужувати газотранспортну систему. Ми категорично виступаємо проти цього законопроекту і всіма можливими методами будемо перешкоджати спробі Віктора Януковича розрахуватися за своїми корупційними зобов'язаннями зі своїми подільниками шляхом приватизації ГТС", - сказав член фракції "БЮТ-Батьківщина" Сергій Пашинський на брифінгу у вівторок.

Депутат повідомив, що це одноголосне рішення було прийнято сьогодні на засіданні фракції. За його словами, це рішення відоме автору законопроекту Юрію Кармазіну (фракція НУ-НС).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Контролюючи українську "трубу", Росія ще більше впливатиме на нашу економіку - експерт

Пашинський нагадав, що Україна взяла на себе зобов'язання перед Європою розділити функції компаній з продажу і транспортування газу. "Для того, щоб це зробити, не потрібно писати каламутні законопроекти. Потрібно просто написати: перепідпорядкувати "Укртрансгаз" з НАК "Нафтогаз Україна" Кабінету міністрів", - сказав він.

За словами депутата, все інше приведе так чи інакше до різних схем відчуження. "Ми не будемо сідати з шулерами за один стіл і грати в їхні ігри", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найближчим часом "трубу" Росії не здадуть - Томенко

У Верховній Раді зареєстровано два законопроекти з цього питання - урядовий і члена фракції НУ-НС Кармазіна. Представники уряду, а також лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов заявили про готовність підтримати законопроект Кармазіна.

Зараз ви читаєте новину «"Бютівці" не голосуватимуть за жоден законопроект щодо ГТС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути