Ексклюзиви
вівторок, 06 вересня 2011 13:39

"Бютівці" будуть ходити до Ради, але свої намети під судом також не залишать

"Бютівці" будуть ходити до Ради, але свої намети під судом також не залишать

Народні депутати фракції "БЮТ-Батьківщина" не будуть ігнорувати засідання парламенту, але не покинуть наметове містечко біля Печерського районного суду Києва, де проходить слухання "газової справу" щодо екс-прем'єра, лідера партії "Батьківщина".

Про це сказав член фракції "БЮТ-Батьківщина" Сергій Соболєв на брифінгу у вівторок.

"Ми вирішили для себе: для нас залишається ключовим питанням доведення того, що політичний процес, який відбувається в Печерському суді - це чиста політика і спроба розправи з опозицією. Тому ключовий пост буде там (біля Печерського суду). Але ми не можемо ігнорувати засідання парламенту, тим більше тоді, коли приймаються рішення, які в черговий раз будуть впливати на долю мільйонів пенсіонерів або інші рішення, які стоять на порядку денному", - заявив "бютівець".

Соболєв запевнив, що доповідачі і виступаючі від фракції "БЮТ-Батьківщина" будуть брати участь у засіданнях парламенту.

Нагадаємо, що сьогодні депутати фракції "БЮТ-Батьківщина" не були присутні на урочистому відкритті 9-ї сесії парламенту. Вони зустріли президента Віктора Януковича, який прийшов у ВР виступити перед нардепами, криками "Ганьба!" і залишили сесійну залу.

Також повідомлялося, що "бютівці" будуть по черзі ходити - хто в парламент на засідання, а хто до Печерського суду, де проходить судовий процес над їхнім лідером Юлією Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «"Бютівці" будуть ходити до Ради, але свої намети під судом також не залишать». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути