понеділок, 14 листопада 2011 18:47

"Бютівці" хочуть з'ясувати у Попова, кому належить паркан біля Ради

"Бютівці" хочуть з'ясувати у Попова, кому належить паркан біля Ради

Народний депутат України (фракція БЮТ-Батьківщина) Наталія Королевська разом зі своїм колегою по фракції Андрієм Шевченком, планують провести зустріч з головою КМДА Олександром Поповим, під час якої з'ясують, кому насправді належить паркан біля парламенту.

Про це Королевська заявила в ході брифінгу за результатами засідання погоджувальної ради ВР, повідомляє її прес-лужба.

"Ми з Андрієм Шевченко постараємося потрапити або до пана Попова, або до його першого заступника, щоб отримати відповіді на свої питання. Ми вважаємо неправомірним той кричущий факт, що народ намагаються відокремити від влади. Це питання має бути вирішене", – зазначила вона.

"Якщо ми не отримаємо жодної відповіді з приводу легалізації цієї споруди, то силами народних депутатів і громадських лідерів цей паркан буде демонтовано", – додала Королевська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров: "Від того, що хтось ламає "паркани" перед Радою, грошей в бюджеті не додається"

Народний депутат підкреслила, що планує питання демонтажу паркану озвучити в ході завтрашнього засідання фракції. "Паркан біля парламенту - це символ страху. Страху влади перед людьми", – додала Королевська.

Вона також прокоментувала заяву спікера парламенту про неефективну роботу комітетів у відповідь на її зауваження по забору.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Журналісти розфарбували паркан під Радою у рожевий колір

"Я вважаю, що оцінювати роботу Верховної Ради за кількістю розглянутих законопроектів – те ж саме, що оцінювати рівень життя в країні за цінами в буфеті парламенту. Така позиція керівництва парламенту недальновидна. Вона сприяє не модернізації законодавства, а зростанню кількості законів, яка, на жаль, не переходить в якість. В Україну приймається дуже багато законів, але при цьому – у нас один з найнижчих рівнів життя в Європі", – наголосила нардеп.

Зараз ви читаєте новину «"Бютівці" хочуть з'ясувати у Попова, кому належить паркан біля Ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути