середа, 15 грудня 2010 11:47

Бюджет не може обіцяти миттєвого покращення життя - Азаров

Бюджет не може обіцяти миттєвого покращення життя - Азаров

Відкриваючи засідання уряду прем'єр Микола Азаров подякував 275 народним депутатам, які учора підтримали проект бюджету, та сказав, що проситиме парламент проголосувати за проект бюджету у другому читанні до 24 грудня.

"А від опозиції ми чекали конструктивної критики, але окрім безпідставних звинувачень та перекручування фактів не дочекалися нічого. Замість того, щоб разом з владою взятися за вдосконалення бюджету та вказати на можливі недоліки, опозиція вдалася до набридлої демагогії", - наголосив прем'єр.

"Хто звинувачує наш уряд? Ті, хто взагалі залишили країну без бюджету на поточний рік, вручну розпоряджались народними коштами. Ті, хто невідомо куди розтринькали десятки мільярдів гривень кредитів. Хто на два роки заморозив зарплати та пенсії та двічі знецінював національну валюту, не збудували жодного потрібного людям об'єкту. Хто втратив довіру міжнародних фінансових організацій та інвесторів. Тобто звинувачувати пробують ті, хто всім нашим людям продемонстрував, як не можна керувати державою", - підкреслив Азаров.

Він доручив міністрам оперативно опрацювати зауваження депутатів до проекту бюджету, зазначивши при цьому: "ідеального бюджету у час, коли країна тільки виходить з кризи та реформує бюджетну систему, у нас не буде".

"Бюджет не може обіцяти миттєвого та стрімкого покращення життя, бо країна тільки стала на шлях розвитку. Але бюджет реалістичний гарантує, що зарплати бюджетникам виплачуватимуться без затримок, а пенсії зростатимуть", - зауважив Азаров.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Бюджет не може обіцяти миттєвого покращення життя - Азаров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути