Ексклюзиви
понеділок, 17 травня 2021 10:28

"Була домовленість" - Степанова просили піти за власним бажанням

"Була домовленість" - Степанова просили піти за власним бажанням
Міністра охорони здоров'я Степанова просили піти у відставку за власним бажанням - відмовився. Фото: facebook.com/maksym.stepanov.official

У п'ятницю, 14 травня, президент України Володимир Зеленський покликав до себе міністрів інфраструктури Владислава Криклія, економіки Ігоря Петрашка та охорони здоров'я Максима Степанова. Усім запропонував піти у відставку за власним бажанням.

Невдовзі відповідні заяви з'явилися від Криклія та Петрашка, але Степанов не бажав звільнятися. Попросив все обміркувати до 19:00 п'ятниці, повідомили поінформовані джерела "РБК-Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Два міністри написали заяви на звільнення

Жодної відповіді на той час так і не надійшло, а в ефірі "Україна 24" Степанов заявив, що жодних заяв він не писав. Відповідно увечері в Раду надійшло подання від прем'єра на звільнення міністра охорони здоров'я.

"Була домовленість, що чекають хоч якусь відповідь Степанова. Відповіді не було, тому прем'єр вніс подання. А він тепер може говорити, що йому немає сенсу писати заяву, адже це вже зробили без нього", - пояснив виданню один з впливових співрозмовників у монобільшості.

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль був невдоволений головою МОЗ Максимом Степановим через вимоги щодо фінансування галузі та провалу вакцинації від коронавірусу. Новим міністром охорони здоров'я може стати головний санітарний лікар України Віктор Ляшко.

Зараз ви читаєте новину «"Була домовленість" - Степанова просили піти за власним бажанням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути