четвер, 28 лютого 2008 09:41

Бютівець для товариша-"регіонала" купив ексклюзивний мобільний номер

$250 тис. виклали з власної кишені київські політики і бізнесмени за ексклюзивні мобільні номери на добродійному аукціоні 26 лютого, в ТРЦ "Арена-Сіті", пише газета "Сегодня".

Організатори вирішили так зібрати гроші для придбання комп"ютерів в дитячі будинки України і підключити їх до інтернету. Вечір організували в святковій атмосфері Східного Нового року.

Лоти аукціону - 12 "золотих" номерів - створили спеціально. В основному вони складалися з нулів і однієї ключової цифри, яка, згідно зі східними традиціями, втілює щастя в різних сферах: влада, творчість, гроші, любов, здоров"я, фортуна, мудрість...

Найбільшу суму - $40 тисяч - за елітний номер "Мудрість" віддав бізнесмен Михайло Загрія.

Найщедрішим учасником виявився нардеп від фракції БЮТ Гарегін Арутюнов. Він купив чотири лоти, виклавши за них $75 тисяч! "У магазині я б і сто баксів за мобільний номер не дав, але тут інше питання. Я свої гроші віддав дитбудинківським дітям", - прокоментував свій вчинок Гарегін.

"Круті" номери нардеп віддасть дружині і двом донькам, ще один тут же на аукціоні подарував товаришеві по роботі - нардепові від Партії Регіонів Миколі Злочевському.

Два "золоті" номери виторгував і власник бутіківBrioni, світський лев і байкер Владислав Плетін. Він виклав за них $40 тис. "Подарую друзям, напевно", - сказав він. Один з номерів намагався купити і футболіст Владислав Ващук, який прийшов на аукціон з вагітною дружиною. Проте переплюнути "нардепів" не вдалося - грошей не вистачило.

Зараз ви читаєте новину «Бютівець для товариша-"регіонала" купив ексклюзивний мобільний номер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути