Ексклюзиви
вівторок, 02 лютого 2010 11:12

БЮТ видав черговий "антирегіональний" спітч

БЮТ видав черговий "антирегіональний" спітч

Дії команди Віктора Януковича свідчать про невпевненість у його перемозі на виборах президента, переконані в БЮТ.

"Те, як сьогодні Партія регіонів проводить свою виборчу кампанію, свідчить про неготовність наших опонентів до проведення чесних відкритих і прозорих виборів", - заявив лідер фракції БЮТ Андрій Кожем"якін у Верховній Раді.

За його словами, у штабі Віктора Януковича "уся надія на фальсифікацію результатів виборів".

"Найбільше, що заважає Партії регіонів і Віктору Януковичу здійснити свої плани зі спотворення вибору громадян і застосувати масові фальсифікації - це паритетність формування виборчих комісій різного рівня", - заявив Кожем"якін.

"Будь-які спроби рухатися в цьому напрямі роблять вибори нелегітимними, не правомочними, а результати такими, що не відображають справжнього вибору народу", - попередив депутат.

Фракція БЮТ закликала Партію регіонів "припинити провокації, спроби нечесної боротьби". "Хоча вашу здатність до чесної боротьби вся країна могла спостерігати під час дебатів кандидатів у президенти вчора", - зауважив Кожем"якін.

Він нагадав, що "навпроти Тимошенко мав стояти Янукович, який мав можливість у відкритій дискусії усі свої зауваження сказати їй в очі, але замість того, навпроти Тимошенко було пусте місце".

"Ви панічно боїтесь відкритого протистояння. Все, що робиться вами публічно - або обливання брудом, або відверта цинічна брехня", - заявив Кожем"якін.

"Ваш страх перед відкритим протиборством свідчить про вашу невпевненість у власному кандидаті і глибокий сумнів у його перемозі", - додав депутат.

За словами Кожем"якіна, яскравим прикладом неготовності Партії регіонів до чесної боротьби є те, що "ви звозите до столиці проплачених прихильників, якими заповнюються санаторії та профілакторії довкола Києва, ваші намети з нетверезим контингентом".

"Ваші спроби дестабілізації суспільства, захоплення судів, держустанов, намагання деморалізувати особовий склад МВС - усе це марні спроби, які не принесуть перемоги ні вам, ні Віктору Януковичу", - заявив лідер фракції БЮТ.

Українська правда
Зараз ви читаєте новину «БЮТ видав черговий "антирегіональний" спітч ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути