середа, 10 грудня 2008 10:06

БЮТ з нетерпінням чекає привітань від Ющенка

БЮТ з нетерпінням чекає привітань від Ющенка

Заступник Голови Верховної Ради Микола Томенко переконаний, що Президент Віктор Ющенко має позитивно сприйняти обрання нового спікера та привітати парламент з виконанням програми мінімум, яку він та його команда поставив перед своєю фракцією та парламентом.

Про це повідомили в прес-службі Верховної Ради.

"Президент неодноразово говорив про необхідність обрання Голови ВР, ухвалення низки антикризових законів та бюджету на 2009 рік, і лише потім закликав "думати про коаліцію". Таку позицію неодноразово обґрунтовували і Глава Секретаріату Президента, і його речниця та члени "Нашої України", - сказав Томенко.

Томенко переконаний, що в четвер, 11 грудня розпочнуться голосування за антикризові законопроекти. "Ці голосування будуть успішними", - зазначив Томенко.

За словами віце-спікера, його здивувала тільки позиція кількох відомих політиків, які активно сповідували принципи необхідності відновлення демократичної коаліції та початку роботи парламенту над вирішенням антикризових законопроектів.

"Можливо, В´ячеслав Кириленко, Іван Плющ, Петро Ющенко, Арсеній Яценюк та інші народні депутати просто не встигли проголосувати за нового Голову ВР та, відповідно, реалізувати ту програму мінімум, яку перед ними поставив Президент", - припустив Томенко, пише "proUA".

Зараз ви читаєте новину «БЮТ з нетерпінням чекає привітань від Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути