субота, 11 листопада 2017 14:00

"Будуть покарані" - Путін про невдалі переговори з Трампом

 

Володимир Путін не зміг провести повноформатні переговори з Дональдом Трампом. Однак назвав успішною зустріч з американським лідером.

Про це повідомляє "РИА Новости".

"Що стосується окремої зустрічі, по-перше, це було пов'язано з графіком Трампа і моїм графіком і з певними формальностями протоколу, з якими нашим командам, на жаль, впоратися не вдалося. Ну, будуть покарані за це. Водночас нічого страшного не сталося. Ми поговорили під час сьогоднішнього засідання, поспілкувалися. Загалом все, що хотіли, ми обговорили", — сказав Путін.

"У нас нормальний діалог. На жаль, мало часу, поки не вдається більш докладно поговорити щодо всього комплексу наших відносин, а там є про що поговорити і в сфері безпеки, і в сфері економічного взаємодії, яка у нас сьогодні практично на нулі", — зазначив Путін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президент США Дональд Трамп не став зустрічатися з Володимиром Путіним

Те, що окрема зустріч не відбулася, за його словами, свідчить про те, що відносини між Росією і США поки що не вийшли з кризи.

У свою чергу, під час саміту Азіатсько-тихоокеанського економічного співробітництва президент РФ не надто поспішав розкривати свої плани щодо нового президентського терміну.

"Час прийде, поговоримо на цю тему", - сказав Путін у відповідь на питання: "Коли вже нарешті? Ми вже втомилися чекати".

У рамках саміту країн Азійсько-Тихоокеанського економічного співробітництва президент США Дональд Трамп та президент РФ Володимир Путін не лише потиснули один одному руки, а й встигли перекинутись кількома словами.

Зараз ви читаєте новину «"Будуть покарані" - Путін про невдалі переговори з Трампом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути