середа, 10 квітня 2013 12:07

Кидальниця лайном у Колесніченка має заплатити штраф 51 грн

Кидальниця лайном у Колесніченка має заплатити штраф 51 грн
Жарікова: "Виявляється, кинути у Колесніченка лайном коштує 51 гривню". Фото: vk.com

Активістку Коаліції учасників помаранчевої революції Єлизавету Жарікову Шевченківський районний суд Києва визнав винною у дрібному хуліганстві. Вона повинна заплатити штраф 51 гривню за статтею 173 Адміністративного кодексу України.

Про це дівчина розповіла у коментарі Gazeta.ua.

"Дали штраф усього 51 гривню. Виявляється, кинути у Колесніченка лайном коштує 51 гривню. Я ще подумаю, чи платити його і чи не оскаржувати вирок. Адже особливих хуліганських намірів я не мала", - сказала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кидальницю лайном у Колесніченка судять

У вільний час Жарікова займається творчістю.

"Я студентка. Займаюся творчістю, пишу пісні, вірші. Навчаюся зараз на літературній творчості в університеті Шевченка на магістратурі. Перша моя освіта - музичне училище. Друга - філологічний факультет. Я родом із Луганщини. Переїхала до Києва влітку", - розповіла вона.

Нагадаємо, Жарікова жбурнула у "регіонала" Вадима Колесніченка два мішечки з лайном. Зробила це під час його прес-конференції. Нардеп ухилився. Один із мішечків розбився об стіну. "Хвора якась", - відреагував на дії дівчини депутат. Жарікову відвезли до відділку міліції. Тримали там 5 годин. Дівчина протестувала проти політики Партії регіонів. Зокрема провокативних дій та антиукраїнських ініціатив Колесніченка.

Зараз ви читаєте новину «Кидальниця лайном у Колесніченка має заплатити штраф 51 грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

185

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути