пʼятниця, 11 січня 2013 17:58

Бригинець під час канікул зібрався у культурні "гарячі точки"

Бригинець під час канікул зібрався у культурні "гарячі точки"
Олександр Бригинець відпочиватиме на роботі. Фото: glavcom.ua

Нардеп  від "Батьківщини" Олександр Бригинець на "канікулах" Ради буде їздити Україною, ходити у "кафешки" та шукати нових друзів.

Про це він сказав у коментарі Gazeta.ua.

"До Ради викликали  і мертвих, і ненароджених, чим завдали великих збитків економіці Балі, всяких там Багам і так далі, і так далі. Зрозуміло, що витягли усіх тих, кого могли витягнути", - сказав Бригинець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влада домовилась із опозицією перед голосуванням за Соркіна - Литвин

Він наголосив, що журналісти відіграють дуже важливу роль у роботу парламенту.

"Коли говорять про роль преси, ми говорили раніше, що преса пише там. А тепер ми бачимо нову роль — вона фотографує того, хто як голосує. Контроль над парламентом вже здобув суто фізичних ознак. І це дуже приємно", - говорить він.

Протягом 25 днів. Коли Рада не працюватиме, нардеп планує відвідати Одесу та Запоріжжя.

"Головні завдання, які я ставлю на цей період, це проїхати кілька гарячих точок з культури. Це буде і Одеса, і Запоріжжя. Поспілкуватися з активістами, з тими, хто займається охороню культурної спадщини, провести кілька круглих столів, які назрівають. Хочу спробувати дійти до другої сесії ще із більшим активом людей, які згуртуються навколо мого комітету з питань популяризації та охорони культурної спадщини. Я навмисне наполягав на внесення слова "популяризація" у назву підкомітету, тому що ми вже навчилися трохи захищати, а от що стосується популяризації, треба думати як зробити так, щоб наша спадщина ставала відомою і популярною і приносила гроші в Україну", - поділився він планами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Система "Рада" не зарахувала голоси двох нардепів від опозиції за декриміналізацію "статті Тимошенко"

Бригинець також розповів, що планує ходити на вистави.

"Ходитиму  на вистави у цих містах. Я завжди ходжу усюди спонтанно. Внутрішнього розпорядку ніколи не маю, але дивлюся усе, що можна побачити. Найчастіше ходжу, звичайно, у Франка. Бо там багато друзів. Але відвідую і театр оперети, і молодий театр", - сказав він.

Нардеп відвідувати і кав'ярні, хоча улюблених не має.

"Для мене не існує брендування кав'ярень. Мені подобається дух цих місць. В мене багато друзів і там, і там. В кожного є свої якісь "нички", куди вони ходять. Якби я весь час був із однією компанією, мабуть, вони б мене присадили на якусь одну кафешку. А оскільки це різні групи людей, той туди потягнув, той туди", - каже він.

Бригинець впевнений, що подорожуючи Україною знайде собі багато друзів.

"Я думаю, в мене стане набагато більше друзів під час цих 25 днів, бо завдяки цій активності інтернетній, фейсбуку, то дуже багато людей вже сьогодні звертаються. Вони мені вже теми підкидають. Там треба те подивитися, там те. Будинок Гоголя у Одесі руйнується. Тобто не можна сказати, що це відпочинок, бо це і робота. Але не можна і сказати, що це тільки робота. Бо це мій спосіб життя. Коли  твій спосіб життя співпадає із твоєю роботою і твоїм відпочинком, це прекрасно і я задоволений", - каже він.

Зараз ви читаєте новину «Бригинець під час канікул зібрався у культурні "гарячі точки" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути