Ексклюзиви
пʼятниця, 14 грудня 2012 12:38

Бригинцю у Верховній Раді зламали палець

Депутату із фракції "Батьківщина" Олександру Бригинцю у середу під час сутички біля входу до Верховної Ради зламали палець на лівій руці. Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Ми вийшли разом із "свободівцями" пиляти паркан біля Верховної Ради. Туди підтягнувся "Беркут" і чомусь заблокував входи до будівлі. Близько двадцяти народних депутатів опинилися на вулиці і не могли зайти. Нас з першого під'їзду відправили на другий, звідти – на третій, потім на четвертий та п'ятий. Далі йти було нікуди. Тому ми намагалися прорватися. В той момент, коли почали смикати  двері, я їх схопив руками, а охорона зсередини почала бити по пальцях. Я закричав хлопцям із "Свободи", аби вставляли ноги. Потім ми прорвалися в будівлю", - зазначив депутат.


Автор: Фото: Facebook
 
Він наголосив, що охоронці не мали права не пускати нардепів до парламенту. "Мене цікавить, хто дав вказівку не пускати депутатів всередину. В той же день Арсеній Яценюк, виступаючи на сесії, публічно звернувся до прокуратури, аби з'ясували, хто саме це зробив. Фактично цей запит прозвучав. Мені б не хотілося, аби обрали "стрілочників" і сказали, що охорона сама прийняла таке рішення", - зауважив Бригинець.

Політик повідомив, що йому наклали гіпс на  місяць. "Я спочатку не розумів, що це перелом. Рука запухла, були крововиливи, гематоми. Вчора поїхав в травмпункт. Лікарі подивилися і сказали, що уникнути гіпсування неможливо", - додав нардеп.

Зараз ви читаєте новину «Бригинцю у Верховній Раді зламали палець ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути