неділя, 05 серпня 2012 18:16

Брати Лазаренко очолили виборчий список "Громади"

Брати Лазаренко очолили виборчий список "Громади"
Всього в списку в кандидати в народні депутати від партії значиться 48 осіб Фото: news.online.ua

Екс-прем'єр міністр України Павло Лазаренко і його брат депутат Дніпропетровської обласної ради Іван очолили список кандидатів в народні депутати від політичної партії "Всеукраїнського об'єднання "Громада".

Під третім номером у списку значиться професор ДНУ ім. Гончара Валентина Ляшенко, номер чотири у першого заступника голови партії "Громада" Юрія Філяка, п'ятий - у доцента академії бізнесу і права Вікторії Орлової. Шосту позицію списку зайняла спеціаліст з материнства і дитинства Ірина Демура, сьому-банкір Володимир Косюга, восьму - історик Сергій Маслюченко.

Всього в списку в кандидати в народні депутати від "Громади" значиться 48 осіб. Список був затверджений у суботу на з'їзді партії, який пройшов в селі Піщанка Новомоського району Дніпропетровської області.

На з'їзді були присутні 85 делегатів з усіх областей України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після отримання документів від Лазаренка ЦВК направить запити в МЗС і МВС - Магера

Як розповів Лазаренко, на форумі була прийнята нова програма партії в основі якої лежить "побудова чистого суспільства на основі чистої екосистеми".

"Ми першими показуємо приклад, коли партія об'єднує людей не під лідера, а під ідею. У списку багато безпартійних. Люди йдуть працювати не за гроші, а за втілення ідеї", - сказав Лазаренко.

Зараз ви читаєте новину «Брати Лазаренко очолили виборчий список "Громади"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути