четвер, 03 листопада 2016 16:21

"Велика справа Януковича": отримали свідчення проти Новинського

"Велика справа Януковича": отримали свідчення проти Новинського
Фото: argumentua.com

Архієпископ Переяслав-Хмельницький і Вишневський Олександр Драбинко та ще одна людина дали свідчення проти народного депутата від "Опозиційного блоку" Вадима Новинського.

Про це у Facebook написала прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган.

"Генпрокуратура розслідує "велику справу Януковича", одним із епізодів якої є узурпація влади й вплив на українську церкву. Саме нардеп Новинський був учасником переговорів щодо зміни керівництва Української православної церкви Московського патріархату. Про це свідчить не тільки потерпілий Драбинко, але й ще одна людина, яка свідчила проти нинішнього нардепа Вадима Новинського", - повідомила Сарган.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Мосійчука готують повторне подання

Вона додала, що нардеп проходить по епізоду узурпації влади на церкву як співучасник. Генпрокурор Юрій Луценко сьогодні підписав подання до Верховної Ради на притягнення його до кримінальної відповідальності.

"Подання передадуть до Верховної Ради, де його мають розглянути на регламентному комітеті парламенту, а потім проголосувати у сесійній залі", - додала Сарган.

Сьогодні генпрокурор Юрій Луценко опублікував постанову про зняття недоторканності та притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата від фракції "Опозиційний блок" Вадима Новинського.

Зараз ви читаєте новину «"Велика справа Януковича": отримали свідчення проти Новинського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути