середа, 06 березня 2013 10:59

Блокуючи роботу Ради, опозиція "втілює сценарій Кремля" - нардеп

Блокуючи роботу Ради, опозиція "втілює сценарій Кремля" - нардеп
Бондаренко назвала лідерів опозиції Боягузом, Балбесом і Бувалим. Фото: ukr.obozrevatel.com

Народний депутат від Партії регіонів Олена Бондаренко розкритикувала дії представників опозиційних фракцій, які заблокували роботу Верховної Ради.

"Поки опозиція очолювана Боягузом, Балбесом і Бувалим відпочиває, їсть вареники, фотографується, малює плакати, їздить на шопінг до Відня і так далі, нам у цей час доводиться працювати, у тому числі в комітетах, у Кабінеті міністрів", - заявила Бондаренко в ефірі 5 каналу.

"Наша позиція така - у парламенті працюватимуть люди, які голосують персонально і не суміщають свою депутатську діяльність з іншою", - заявила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиціонери знову заблокували Раду

Бондаренко вважає, що, блокуючи роботу Ради, опозиція "втілює сценарій Кремля", адже на порядку денному стоять документи з євроінтеграції України.

"Те, що відбувається зараз у парламенті - нескінченне блокування, це якраз сценарій Кремля, тому що на порядку денному стоїть сім документів з євроінтеграції", - додала Бондаренко.

Нагадаємо, вчора, 5 березня, опозиційні фракції "Батьківщина", "Свобода" та УДАР заблокували роботу Верховної Ради. Лідер фракції Батьківщина Арсеній Яценюк заявив, що трибуна заблокована для того, щоб унеможливити виступ спікера Верховної Ради про те, що Сергій Власенко позбавлений повноважень народного депутата. Блокування Ради опозиціонери також продовжили й сьогодні.

Зараз ви читаєте новину «Блокуючи роботу Ради, опозиція "втілює сценарій Кремля" - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути