неділя, 22 квітня 2018 19:48

Блогер розказав, як "вибити" прокремлівський активізм з нардепа-опоблоківця

Блогер розказав, як "вибити" прокремлівський активізм з нардепа-опоблоківця
Нардеп від партії "Опозиційний блок" Євген Балицький вважає, що в Україні стався переворот, а не Революція Гідності. Фото: focus.ua

- Народного депутата з "Опозиційного блоку" Євгена Балицького варто відправити у Широкіно, під Бахмут чи Станицю Луганську. Тоді можливо зрозуміє, що відбувається в країні і які злочини чинить Росія на Донбасі. Про це говорить Gazeta.ua блогер Сергій Іванов.

Так коментує сканадальну заяву народного депутата від "Опозиційного блоку" Євгена Балицького про державний переворот в Україні.

"Потрібно відправити його в Широкіно, під Бахмут або Станицю Луганську. Тоді він зрозуміє, що відбувається в країні і які злочини чинить Росія на Донбасі. Балицький говорить не про політиків, а про людей, які загинули на Сході та їх родичів. В США ніхто не стане спілкуватись з людиною, яка говорить про свою країну так.

Балицький - це звичайна мелітопольська тварина. Пропутінський чиновник, який через політичну імпотенцію президента, парламенту, СБУ, потрапив до Верховної Ради та набув імунітету. Побачити його за ґратами не вийде. Його висловлювання — це приватна думка. Як мільйонер може дозволити собі консультації фахових юристів і імедж-мейкерів. Вони підказують межі, які не можна перетинати. Балицький свідомо жене країну до прірви. Велике питання чому із ним не працює СБУ. З іншого боку це створить йому політичний піар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не революція, а державний переворот і окупація - нардеп шокував українців виступом на ТБ

У здоровому суспільстві Балицький має бути маргіналом. У наших політиків ні правової культури, ні патріотизму. Не існує спеціального нормативного акту, який обмежує ці висловлювання політиків. На місці нардепів рекомендував би провадити такий документ за невизнання російської окупації Криму та Донбасу, як це зробили з Голодомором. Але для цього потрібен воєнний стан, хоча би на окупованих територіях. Не можна десь обмежити, а десь — дозволити".

Блогер вважає, що потрібно залишити свободу слова, але контролювати висловлювання публічних людей.

"Має бути свобода слова. Балицький же не сказав неправди. У нас були солдати НАТО. В українській армії воюють білоруси, поляки, росіяни і це добре. Його мали схопити не за ці слова. А за підготовку до "русской весны", спекуляції на кольорових металах. Потрібно передивитись його діяльність у парламенті, за які гроші він живе.

Проблема українського політикуму глобальна. Завжди доводиться обирати між більшим і меншим брудним політиком. Політичні еліти не змінились. Порошенко і Балицький зараз ситуативно по різні боки, але все в країні працює за принципом "рука руку миє". Українське суспільство вважає, що патріотично налаштовані нардепи можуть жити на $100 тис., а не патріоти — ні".

Нардеп від партії "Опозиційний блок" Євген Балицький відомий проросійськими і сепаратистськими заявами. У квітні цього року сказав, що на Донбасі немає російських військ. У березні в ефірі телеканалу NewsOne назвав Степана Бандеру польським терористом. Ще раніше заступник голови Верховної Ради Оксана Сироїд вимкнула мікрофон під час виступу нардепа, коли той відмовився перейти на українську мову. 18 січня 2018 року разом з ще 35 нардепами голосували проти Закону про визнання українського сувернітету над окупованими територіями Донецької та Луганської областей. До Верховної Ради був керівником Мелітопольського пивоварного заводу, депутатом Запорізької облради. В 2012-му пройшов у парламент від "Партії Регіонів".
Згідно з е-декларацією, дружина Балицького має нерухомість площею 166 м² в Криму та літак Beech BE76 Duchess.

Зараз ви читаєте новину «Блогер розказав, як "вибити" прокремлівський активізм з нардепа-опоблоківця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути