Ексклюзиви
субота, 06 січня 2018 01:12

Блогер: Азаров, Янукович, Табачник і Захарченко досі Герої України

Блогер: Азаров, Янукович, Табачник і Захарченко досі Герої України
Азаров й досі Герой України. Фото: УНІАН

Три ордена "За заслуги" сьогодні мають Азаров, Янукович, Захарченко та Табачник. Дуже багато Героїв України сьогодні є і у ВР, у фракції "Опозиційний блок". До цього часу Героєм України є Тетяна Засуха, міністр Данилишин, який втік.

Сьогодні в Україні працює застаріла державна нагородна система, яка була створена для заробляння грошей, заявив на Zikу волонтер, засновник ордену "Народний герой України", журналіст Андрій Боєчко.

"От, до прикладу, я знаю, скільки у 2005 році коштувало звання Героя України. 800 тисяч доларів – це ціна для людини, яка хоч якось могла підтвердити, що вона є Героєм України. Адже будь-який бізнесмен, який хоче кудись іти, він себе страхує орденом", – заявив Андрій Боєчко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Киян обурило, як герой парковки перекрив дорогу до дитсадка

Окрім того, засновник ордену "Народний герой України" розповів, що сьогодні у нашій державі є чимало людей, які мають звання Героя України, однак, воюють в "ЛДНР", а також є членами парламенту окупованого Криму.

"Героєм України сьогодні є Дейч, який є в парламенті Криму. І ще 6 людей теж є Героями України, і сьогодні вони працюють у парламенті Криму.

Ще 5 героїв України воюють на боці "ЛДНР". Один із них – поет Януковича, який воює з автоматом в руках і який був нагороджений у 2012 році. Вони мають пільги, отримують підвищену заробітну плату, вони можуть повернутися сюди і отримати додаткову житлову площу.

Звання Герой України — державна нагорода України, найвищий ступінь відзнаки в Україні, що присвоюється громадянам України за здійснення визначного геройського вчинку або визначного трудового досягнення. Героєві України вручається орден "Золота Зірка" за здійснення визначного геройського вчинку або орден Держави — за визначні трудові досягнення.

Зараз ви читаєте новину «Блогер: Азаров, Янукович, Табачник і Захарченко досі Герої України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути