середа, 24 липня 2013 12:40

"Батьківщину", "Свободу" та УДАР звинуватили у "пустопорожньому базіканні"

"Батьківщину", "Свободу" та УДАР звинуватили у "пустопорожньому базіканні"
Сергій Коваленко. Фото: www.boyarka.cspr.info

Нещодавні події у Врадіївці та Святошинському районі Києва продемонстрували "безплідність нинішньої парламентської опозиції, її неспроможність каталізувати революційні настрої" українського суспільства. Саме тому українцям слід долучатись до діяльності позапарламентських опозиційних сил.

Таку думку Gazeta.ua висловив голова Київської міської організації ОУН та Київської обласної організації УРП, екс-"свободівець" Сергій Коваленко.

Політик, зокрема, зазначив, що парламентські опозиціонери займаються "пустопорожнім базіканням, яке вже всім у печінках сидить".

"Опозиція, яка стає парламентською, відразу ж перестає бути антисистемною, хоч би до того себе такою і вважала. Ставши парламентською і включившись у парламентський регламент "системи", опозиція автоматично стає її частиною", - пояснив Коваленко.

На його переконання, вона у такому разі втрачає свій революційний потенціал, бо приймає правила гри, нав'язані їй ззовні.

"Отже, наївні прагнення реформувати "систему" від самого початку приречені на поразку. Її таки треба нищити і будувати нову державу не під олігархів, а під народ", - вважає націоналіст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Українцям треба дати зброю: перестріляють одразу придурків, то їх стане менше"

Він наголосив, що поза Верховною Радою залишаються ще громадські та політичні сили, які щиро прагнуть знищення наявної "системи, яка перетворює українську націю на отару свійської худоби".

Коваленко, окрім очолюваних ним організацій, до антисистемних відніс Соціал-національну асамблею (СНА). На його думку, ця структура об'єднує революційну українську молодь, що "не бажає животіти у "системі".

"Останні події, пов'язані з народними виступами проти ментовського свавілля, як і те, що багато її активістів перебувають в ув'язненні з причини політичного конфлікту із "системою", переконливо свідчать, що саме СНА є бойовим загоном української нації", - заявив політик.

Він закликав усіх, хто "не бажає жити в державі "сірої піраміди", яку ліплять в Україні найманці пост-комуністичного олігархату", приєднуватись до подібних організацій.

"Сподіваюся, що разом ми швидко нагадаємо українцям, що за статтею 5 теперішньої Конституції "носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні є народ", і що він може здійснювати владу "безпосередньо", як зазначено у тій самій статті Конституції", - підсумував Коваленко.

Зараз ви читаєте новину «"Батьківщину", "Свободу" та УДАР звинуватили у "пустопорожньому базіканні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

34

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути