четвер, 09 жовтня 2008 15:25

Балога порівняв лідерів з НУ-НС з гекачепістами

Заяви лідерів віртуальних партій про дострокові вибори свідчать лише про їх прагнення виторгувати прохідні місця у списку БЮТ, вважає глава президентського секретаріату Віктор Балога.

Про це він заявив у відповідь на заяву дрібних партій НУНС, які серед інших ініціатив озвучили ідею референдуму про підтримку президентського курсу та про недоцільність парламентських виборів.

За словами Балоги, зміст цих заяв адресований не суспільству, а Юлії Тимошенко, яка вже складає виборчий список БЮТ.

"Адже тези про недоцільність переобрання нинішнього складу парламенту цілковито тотожні позиції "біло-сердечних", які після низки зрад і політичних трансформацій усіляко намагалися уникнути відповідальності за свої діяння", - зазначив глава СП.

Балога назвав виступ лідерів НРУ, Християнсько-демократичного союзу, "Європейської партії", "Народної самооборони" привселюдним оформленням ГКЧП в блоці "НУ-НС".

"Автори відозв, які пролунали в стінах Верховної Ради, показали свою корисливу зацікавленість у входженні в блок "Наша Україна - Народна самооборона" на минулих виборах, що гарантувало їм парламентське представництво", - зазначив Балога.

"Тепер вони розраховують на близькі політичні дивіденди від сьогоднішнього демаршу. Водночас при їх роздачі неминуче утвориться тиснява і товкотнеча, адже місць у прохідній частині БЮТ на всіх не вистачить. Як свідчить історія, гекачепістів ніде й ніколи не поважають, і їхня доля вельми печальна", - зауважив він.

Глава Секретаріату відзначив, що після оголошеної у четвер позиції вказаних партій, президент врахує цю обставину при визначенні кола своїх однодумців на дострокових виборах у Верховну Раду.

"Ніколи не пізно виправити помилки минулих років. Ніщо не заважає об"єднати сили, які усвідомлено поділяють і втілюють цінності країни. Такі сили підуть на вибори під прапором Ющенка", - сказав Балога, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Балога порівняв лідерів з НУ-НС з гекачепістами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути