Ексклюзиви
субота, 02 березня 2013 01:15

Азаров переконаний: на дорогах крадуть лише "п'ять копійок"

Азаров переконаний: на дорогах крадуть лише "п'ять копійок"
Фото: novyny.ostriv.in.ua

На дорогах крадеться усього лише "5 копійок"

Про це в ефірі телеканалу "Інтер" сказав прем'єр-міністр Микола Азаров.

"Дороги цікаві? Найпростіша відповідь на питання, чому дороги погані, - бо дурні керують і крадуть. Так?", - спитав він у залу.

"Так!", - разом відповіли люди у студії.

"Це найпростіша відповідь. І з цим важко посперечатися. А я на дурня схожий?, - спитав він і продовжив. – Але я вас запевню, що дурнів у державній системі управління не так вже і багато. Є, звичайно, але не багато".

Він наголосив: "Тепер щодо того, що крадуть. Ось у нас у 2012 році було направлено хороший об'єм ресурсів - 16 млрд грн. на дорожнє господарство. Багато це чи мало? Побудувати 1 км у Німеччині коштує 110 млн, а у нас – 40. Але все ж 40 млн коштує  відремонтувати один кілометр дороги. Значить на ці 16 млрд ми могли побудувати 400 км доріг. А ще й ремонт".

"Так що крадемо, чи все ж бідні, не побудували хороші дороги?", - підкреслив премєр.

Відповідаючи на зауваження, що розслідування ГПУ доказало, що певні розкрадання таки були, Азаров з усмішкою відповів: "Ну крадуть, 5 копійок може".

"Якщо крадуть, то винні мають нести за це відповідальність і вони її несуть. Але спрощувати все до межі, не можна", - пыдкреслив він.

"Нам потрібно, якщо ми хочемо мати хороші дороги, вкладати приблизно 60-100 млрд грн на рік, будувати капітально і ми до цього обов'язково приступимо, ми вже приступаємо", - запевнив голова уряду.

 

Зараз ви читаєте новину «Азаров переконаний: на дорогах крадуть лише "п'ять копійок"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути