Ексклюзиви
середа, 20 березня 2013 11:46

Азаров розповів прогноз погоди і порадив в небезпечних районах не чекати на рятувальників

Азаров розповів прогноз погоди і порадив в небезпечних районах не чекати на рятувальників
Микола Азаров. Фото: zn.ua

Прем'єр-міністр Микола Азаров наказав місцевим владам максимально підготуватися до приходу весни та не чекати на рятувальників.

Про це він сказав під час засідання Кабінету Міністрів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За півтори доби випали три місячні норми снігу

Голова уряду висловив глибоке занепокоєння поганими погодними умовами в Україні і пожалівся, що теж втомився вже від зими.

"Українські метеорологи прогнозують, що прихід справжньої весни в Україні дещо затримується. Насправді, ми всі втомилися від зими. Але ще будуть морози, снігопади, дощі. Реальне потепління можна очікувати на початок квітня", - розповів прем'єр.

Він наказав віце-прем'єру Олександру Вілкулу взяти на особистий контроль імовірні негативні наслідки потепління. Так зокрема, він зауважив, що в деяких районах все ж таки навесні можливі повені. Саме тому, за його словами, уряд має максимально підготуватися і "організувати нормальний прихід великої води".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Асфальт на Вінниччині кладуть у калюжі

Азаров додав: "Крига вже більш-менш зійшла, але загроза повені в окремих районах через танення снігу та опади зберігається. Центральні та місцеві органи влади зобов'язані зробити все необхідне, щоби можлива повінь та інші природні явища, не призвели до негативних наслідків та втрат. Треба енергійно та постійно усувати виявлені недоліки".

"Тут наголошую на особливій відповідальності місцевої влади. Робота місцевої влади має організуватися з максимальною відповідальністю. Ніхто не має права чекати, що все зроблять рятівники. Навпаки, треба зробити все, щоби рятівникам не залишилося роботи", - наголосив прем'єр.

Зараз ви читаєте новину «Азаров розповів прогноз погоди і порадив в небезпечних районах не чекати на рятувальників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути