Ексклюзиви
середа, 04 грудня 2013 11:11

Азаров натякнув, що за погроми каратимуть простих громадян

Азаров натякнув, що за погроми каратимуть простих громадян
Фото: ilikenews.com

Прем'єр Микола Азаров знову попереджає про кримінальну відповідальність за блокування роботи державних установ як звичайних людей, так і політиків. Про це він заявив, відкриваючи засідання Кабінету міністрів у середу.

"Окремі політичні сили, не маючи ніякого конструктивного плану, скеровують вуличні протести на насильство, протиправне захоплення адміністративних і громадських будівель, перешкоджання роботі державних установ. Це кримінальний злочин", - заявив він.

"Я хочу запитати так званих лідерів вуличних протестів, хто візьме на себе відповідальність за ці злочини? І хто готовий нести кримінальну відповідальність? Я вимагаю, щоб так звані лідери не ховались за спини людей, а публічно і чітко заявили, хто персонально за це відповідає", - зазначив він.

"І людям хочу сказати: ваші ватажки штовхають вас на злочин. Вони будуть намагатися сховатись за депутатською недоторканістю. А вам ховатись немає за кого. А відповідальність неминуча. Тому зупиніться і не чиніть це", - попередив він.

"Ми готові забезпечити будь-які мирні форми протесту, готові навіть забезпечити мирне пікетування тих органів влади, до яких є претензії. Мирні пікети ми будемо охороняти і, безумовно, захищати права громадян. Але ми вимагаємо припинити свавілля і проводити протестні акції у формах, передбачених Конституцією і законами", - зазначив він.

Зараз ви читаєте новину «Азаров натякнув, що за погроми каратимуть простих громадян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути