пʼятниця, 07 вересня 2012 19:35

Азаров злякався питання про золотовалютні резерви - Ляпіна

Азаров злякався питання про золотовалютні резерви - Ляпіна
Ксенія ляпіна заявила, що влада обмежила виступи опозиційних нардепів з парламентської трибуни. Фото: liga.net

Скасування Верховною Радою години запитань до уряду, яка мала відбутися цієї п'ятниці, пов'язане з небажанням прем'єр-міністра Миколи Азарова відповідати на гострі запитання опозиції.

Таку думку висловила народний депутат від фракції "Наша Україна - Народна самооборона" Ксенія Ляпіна в ефірі "Ера-FM".

"Навіщо вчора було сидіти до 12-ї ночі, голосувати законопроекти вже в повній нестямі? Тільки для того, щоб сьогодні зранку не було години запитань до уряду, оскільки вони були дуже гострі. Наприклад, лідер нашого виборчого об'єднання Арсеній Яценюк учора заявив, що за даними Української асоціації банків, насправді золотовалютні резерви скоротилися втричі. Це питання, яке ми сьогодні хотіли поставити Азарову, і на яке він, напевне, дуже не хоче відповідати", - сказала вона.

За її словами, влада обмежила виступи опозиційних нардепів з парламентської трибуни.

"Тому що вони би розповіли і про макроситуацію, і про мікроситуацію. Ці всі недовиконання бюджету, вони ж насправді присутні в житті кожного громадянина: в недоплатах, заборгованостях, недоремонтованих асфальтних покриттях, недоремонтованих майданчиках, відібраному бізнесі. Якщо ми говоримо, що цього року заборгованість перед місцевими бюджетами становить 18,5 мільярда гривень, то треба зазначити, що з них 11,5 мільярда - це борг Києва", - зазначила Ляпіна.

Нагадаємо, Азаров заявив, що причиною дестабілізації на валютному ринку були спекуляції банків, які використовували для цього найнятих експертів і засоби масової інформації.

Зараз ви читаєте новину «Азаров злякався питання про золотовалютні резерви - Ляпіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути