неділя, 22 квітня 2018 22:19

Атаку на Україну бачать як атаку на вільний, демократичний світ: Клімкін розповів про зустріч G7

Атаку на Україну бачать як атаку на вільний, демократичний світ: Клімкін розповів про зустріч G7
Клімкін розповів про зустріч "Великої сімки". Фото: korrespondent.net

Міністри закордонних справ "групи семи" на переговорах в Торонто обговорили окуповані Крим і Донбас, заявили, що Україну сприймають як невід'ємну частину вільного світу, загального демократичного простору.

"Спасибі Христі Фріланд та всім міністрам ЗС країн G7 за дружню бесіду. Обговорили окуповані Крим і Донбас. Україну сприймають як невід'ємну частину вільного світу, загального демократичного простору. Наші партнери по G7 атаку на Україну бачать як атаку на цей вільний, демократичний світ", - написав він у своєму акаунті в Twitter міністр закордонних справ України Павло Клімкін.

Сьогодні глава МЗС України Павло Клімкін прибув до Торонто, де відбулась зустріч глав МЗС країн "Великої сімки". Міністра закордонних справ України уперше запросили на зустріч глав МЗС країн "Великої сімки". Щоправда, в 1994 році у Вінніпезі відбулася присвячена Україні ad-hoc зустріч міністрів закордонних справ країн.

Зараз ви читаєте новину «Атаку на Україну бачать як атаку на вільний, демократичний світ: Клімкін розповів про зустріч G7». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути