понеділок, 12 серпня 2013 13:46

Януковича підозрюють у бажанні передати владу сину-"стоматологу"

Януковича підозрюють у бажанні передати владу сину-"стоматологу"
Олександр Янукович. Фото: www.epravda.com.ua

Зараз не на часі розподіл майбутніх владних посад серед лідерів опозиції.

Так Gazeta.ua депутат із "Батьківщини" Андрій Павловський прокоментував заяву "ударівця" Павла Рябікіна про те, що при президентові Віталію Кличку прем'єром може бути Арсеній Яценюк, а спікером — Олег Тягнибок.

"Поки зарано ділити шкуру невбитого ведмедя. Так само як і визначення єдиного кандидата від опозиції. По-перше, ще залишається півтора роки до виборів. По-друге, на прикладі київських ми бачимо, що влада дуже просто за допомогою кишенькових судів може прийняти рішення про їх перенос. Може, Янукович захоче продовжити свої повноваження до 2017 року чи взагалі скасувати ці вибори і передати владу у спадок своєму сину-"стоматологу". При нинішньому управління можливо все що завгодно. Бо вони живуть не по закону і загальноприйнятим нормам", - наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перемогти Януковича зможе тільки Кличко

"Такі заяви виникають, тому що в опозиції більш демократичні стосунки, аніж всередині Партії регіонів. "Регіонали" свої протиріччя та різні спірні питання не виносять на широку публіку. Просто знищують один одного. На прикладі колишнього ректора податкової Петра Мельника ми побачили, що він став жертвою кланових розборок всередині партії", - зазначив політик.

За словами нардепа, опозиція повинна домовлятися, аби триматися разом, проводити спільні акції та показувати свою єдність.

Павловський впевнений, що за півроку до виборів по рейтингах можна буде визначити, хто буде єдиним кандидатом від опозиційних сил.

"Але треба не забувати фактор Юлії Тимошенко. На нашому останньому з'їзді її висунули єдиним кандидатом від опозиції. На даний час так і залишається. За півтора року ситуація може по-різному розвиватися. Можливо, кандидатом, який матиме більше шансів на перемогу буде як раз Тимошенко. Тут нічого не можна виключати. Тим більше, наше законодавство їй це дозволяє. При всій повазі до Кличка, як до чемпіона та людини, яка багато чого зробила для посилення міжнародного іміджу України, об'єктивно треба сказати: як політик він ще не достатньо досвідчений. Юлія Володимирівна як державний діяч дає йому велику фору. Вона є найбільш потужним лідером опозиції. Сподіваюсь, єдиним кандидатом буде саме вона", - пояснив депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко буде усунута від активної політики - Карасьов

Він вважає, що якщо Тимошенко не допустять до виборів, то у разі перемоги опозиційного кандидата з нею будуть радитися, хто із трьох лідерів яку позицію займатиме.

Зараз ви читаєте новину «Януковича підозрюють у бажанні передати владу сину-"стоматологу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

164

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути