Ексклюзиви
вівторок, 08 грудня 2015 17:18

Януковича негайно заарештують, якщо він спробує повернутися - Геращенко

Януковича негайно заарештують, якщо він спробує повернутися - Геращенко

У разі спроби Віктора Януковича пересікти кордон України, він буде негайно заарештований правоохоронними органами. Про це заявив представник фракції "Народний фронт" Антон Геращенко, коментуючи сьогоднішню заяву екс-президента-втікача про його наміри повернутися в українську політику.

Депутат назвав ці публічні заяви Януковича "не більше ніж бравадою, розрахованою на легковірних громадян".

Разом із тим Геращенко зауважив, що окремі політичні сили роблять кроки, які "можуть зробити повернення Януковича до України реальністю".

"Якщо певні сили будуть і надалі розгойдувати політичний човен української незалежності, намагатимуться провести парламентські перевибори, після яких у нинішніх умовах тяжкої економічної ситуації, початих, але незавершених реформ, до влади прийдуть такі партії, як "Опозиційний блок" та їм подібні, у цьому випадку Янукович матиме змогу повернутися в Україну", - наголосив він.

"Тому кожен, хто займається критиканством, не пропонуючи свого варіанту виходу з ситуації, є тією людиною, яка допомагає цим силам", - додав Антон Геращенко.

Народний депутат нагадав, що Віктор Янукович оголошений у розшук Інтерполом.

За словами Антона Геращенка, ім`я Януковича фігурує у низці кримінальних проваджень за злочини проти активістів Майдану та інші злочини.

"Ідеться про цілий комплекс дій: наказ про незаконний розгін студентів 29 листопада 2013 року та під час мітингу 11 грудня, наказу 18 лютого про незаконний початок антитерористичної операції та, нарешті, накази про незаконну роздачу зброї та вбивства людей", - сказав народний депутат.

Зараз ви читаєте новину «Януковича негайно заарештують, якщо він спробує повернутися - Геращенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути