Ексклюзиви
вівторок, 17 травня 2011 13:53

Януковича хочуть позбавити радості від голодної смерті Луценка

Януковича хочуть позбавити радості від голодної смерті Луценка

Партія "Реформи і порядок" (ПРП) на чолі із народним депутатом-"бютівцем" Сергієм Соболєвим звернулась до екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка із проханням припинити голодування і "не ризикувати собою на радість недругам, які лише шукають нагоди позбутися" Луценка.

Як повідомила прес-служба БЮТ, у зверненні, зокрема, зазначається, що ПРП повністю солідарна із позицією екс-міністра та вимагає припинити його ув'язнення.

Разом із тим, партійці наголосили, що з тривогою стежать за повідомленнями про стан здоров'я підсудного.

"Стає очевидним, що продовження Вами голодування стає небезпечним. Так само очевидним є факт, що влада, яка незаконно позбавила Вас волі, через свою ницість і цинізм не здатна Вас почути і не зважить на Вашу жертву", - йдеться у зверненні.

На переконання опозиціонерів, живий і здоровий Луценко може зробити значно більше для України і для перемоги справедливості.

"Закликаємо Вас прислухатися до нашого прохання, до прохань Вашої родини та всіх тих людей, які за Вас уболівають. Ще раз звертаємося до президента Януковича, його команди та Генеральної прокуратури зокрема з вимогою негайно звільнити Юрія Луценка та припинити політичні репресії в Україні. Панове можновладці, ви зайшли надто далеко. Зупиніться, бо люди вам цього ніколи не пробачать!" - резюмували однопартійці Соболєва.

Нагадаємо, сьогодні партія "Батьківщина" та її лідер Юлія Тимошенко також закликали екс-міністра внутрішніх справ припинити голодування.

Як відомо, Юрій Луценко голодує вже 26-у добу. Стан його здоров'я викликає серйозне занепокоєння у лікарів та родичів екс-міністра.

Зараз ви читаєте новину «Януковича хочуть позбавити радості від голодної смерті Луценка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути