четвер, 09 лютого 2012 16:02

Янукович вже знає, куди працевлаштує Єжеля

Янукович вже знає, куди працевлаштує Єжеля

Екс-міністр оборони Михайло Єжель найближчим часом приступить до роботи на новій посаді, діяльність на якій тісно пов'язана з реформуванням і розвитком Збройних Сил України.

Про це заявив президент України Віктор Янукович під час представлення нового міністра оборони Дмитра Саламатіна керівному складу Міністерства оборони та Генерального штабу ЗСУ, повідомляє прес-служба міністерства.

"Я запропонував Михайлу Броніславовичу подальшу роботу в цьому напрямку. Ми домовилися, що після короткого відпочинку він повернеться працювати, і сподіваюся, що разом з новим міністром оборони ця робота буде продовжена і значно посилена", - заявив Янукович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бютівці" побоюються, що такі "відморозки" як Саламатін під час протестів стрілятимуть в людей

Також президент заявив, що міністерство оборони і Генеральний штаб ЗСУ повинні спільно підготувати реалістичну Концепцію радикального і ефективного реформування української армії. За його словами, в рамках реформування Збройних Сил має бути підготовлений весь комплекс документів стратегічного оборонного планування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Саламатін став міністром оборони, бо Янукович боїться — політолог

Президент акцентував особливу увагу на необхідність підвищення інтенсивності бойової підготовки військ і навченості особового складу ЗСУ. Військові не повинні сидіти в казармах і займатися шагистикою на плацах, сказав Янукович: "Їх місце на полігонах, за штурвалами бойових машин - там, де повинна формуватися їх бойова військова підготовка".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Москаль про Саламатіна: "Людина невихована, хамовита"

"У найближчому майбутньому очікую конкретних результатів. Час розмов про військову реформу пройшло. У своїх практичних справах можете розраховувати на мою всебічну підтримку", - сказав президент, звертаючись до новопризначеному Міністру оборони.

Нагадаємо, вчора, 8 лютого, Янукович своїм указом № 72/2012 призначив Саламатіна міністром оборони. Відповідним указом він звільнив з посади голови Міністерства оборони Єжеля.

Зараз ви читаєте новину «Янукович вже знає, куди працевлаштує Єжеля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути