Ексклюзиви
четвер, 28 грудня 2006 11:29

Янукович розповів, про що говорив з Путіним у "Мерседесі"

 

Прем"єр-міністр України Віктор Янукович і президент Росії Володимир Путін 22 грудня обговорили міждержавну співпрацю у броньованому "Мерседесі", коли російський лідер їхав в київський аеропорт для відльоту до Москви.

Про це Янукович заявив на підсумковій прес-конференції в Києві.

- Розмова з Путіном в основному велася в розрізі програм, які ми готували для засідання міждержавної комісії "Ющенко-Путін", - сказав український прем"єр.

За його словами, президент Росії висловив задоволення спільною роботою на рівні урядів двох країн.

- Існує багато нових проектів для наших країн. Один з них - це можливість України взяти участь в розробці газових родовищ на території Росії. Україна в цьому зацікавлена. Ми готові на тих же умовах, що і Німеччина, працювати з Росією. Якщо ми підемо цим шляхом, то це буде вигідно і Росії, і Україні, - розповів Янукович.

Нагадаємо, що президент Росії Володимир Путін 22 грудня відвідав Україну. Під час візиту він провів зустрічі з президентом України Віктором Ющенком і прем"єр-міністром Віктором Януковичем. В ході переговорів обговорювалися питання врегулювання прикордонних питань в Азовському морі і Керченській протоці, комплекс проблем навколо базування Чорноморського флоту в Криму, і співпраця в паливно-енергетичній сфері, пише ИА "Росбалт-Украина".

Зараз ви читаєте новину «Янукович розповів, про що говорив з Путіним у "Мерседесі" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути