субота, 17 березня 2012 17:58

Янукович прийшов на з'їзд ПР зі своєю мінералкою, а Тігіпко в новій краватці
17

Прихильники Партії регіонів прийшли підтримати своїх
Фото: Фото: Сергій Старостенко
"Регіонали" люблять фотографуватись

У суботу, 17 березня, в Києві пройшов XIII з'їзд Партії регіонів. У з'їзді взяли участь близько 850 делегатів з усіх регіонів України.

В ході з'їзду було оголошено про злиття Партії регіонів і партії "Сильна Україна". Сергій Тігіпко оголосив про саморозпуск цієї політичної сили і про вступ її членів до Партії регіонів. Сергій Тігіпко був обраний заступником голови ПР.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Янукович п'є англійську мінералку

Перед делегатами виступив почесний лідер Партії регіонів, президент Віктор Янукович, голова Партії регіонів, прем'єр-міністр Микола Азаров, народний депутат, голова парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, а також керівники обласних організацій ПР.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'їзд "регіоналів" охороняє армія міліції і снайпери

Крім того, на з'їзді в якості гостей були присутні представники партій - політичних партнерів Партії регіонів: "Єдиної Росії", Групи Прогресивного альянсу соціалістів і демократів (ПАСД) в Європейському парламенті, "Нового Азербайджану", "Процвітаюча Вірменія", Болгарської соціалістичної партії, Народно -демократичної партії "Нур Отан" (Казахстан), Демократичної партії Молдови, Партії справедливості і прогресу Туреччини.

Зараз ви читаєте новину «Янукович прийшов на з'їзд ПР зі своєю мінералкою, а Тігіпко в новій краватці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

94

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути